Verden bevæger sig hele tiden. Det samme gør dine kunder. Derfor anbefaler jeg, at du flytter med.

Mit navn er Sebastian Kerdil,  Jeg har gennem mere end 25 år udarbejdet unikke designløsninger til danske og udenlandske virksomheder. De første mange år i den danske bureauverden, og siden 2007 som selvstændig.

skerdil er et jordnært designbureau, som har til formål at imponere, overraske og gøre indtryk - og efterfølgende sætte aftryk. Praleri er upassende, men falsk ydmyghed er værre, og jeg tør godt være fræk at sige, at min særlige evner til at skabe relation mellem brand og menneske har hjulpet mange virksomheder.


Jeg arbejder både i eget regi såvel som i forskellige kreative konstellationer med andre aktører, og har gennem årene leveret designløsninger til kunder som Autocom, Bestseller, Danfoss, Maersk Training, Kildemoes, Plum, TDC samt flere danske kommuner. Fokusområderne er branding, usability og sammenhængende brugeroplevelser på den digitale markedsplads.Med smittende humør, masser af dumme spørgsmål og en perfektionistisk faglig stolthed leveres kompromisløse løsninger, som skaber begejstring og bevægelse hos målgruppen.Jeg har lav tolerance overfor slendrian, og når jeg går i gang med en opgave, får den alt, hvad jeg kan give. Forvent et kompromisløst stykke arbejde hver gang.


Services

  • Konceptudvikling
  • Logodesign/identitet
  • Webdesign
  • Corporate Identity
  • Foto/Film
  • Motion Graphic
  • Vejledningsfilm
  • Webfilm
  • Tekstforfatter
  • Programmering

Jeg har igennem årene løst opgaver for en masse spændende virksomheder

Autocom · ASE · Bestseller · BFIH · CPH Airport Shoppingcenter · DR · Dreyers Fond · Danfoss · DPD · Exhausto · Fleggaard · FTZ · GLS Danmark · JKE Design · Kompan · Kildemoes · Københavns Kommune · Maersk Training · Merrild · Odense Kommune · Plum · RSM Plus · SBS · Scandlines · Stok Emballage · Svendborg Kommune · TrioPlast · TDC · Tektrol

”Vis mig dem, du omgås med, og jeg skal fortælle dig, hvem du er”

Jeg sværger til kvalitet frem for kvantitet, og det ses i mit netværk af knivskarpe specialister. Her findes både tekstforfattere, programmører, fotografer, filmfolk, speakere og projektledere.

Herunder finder du et udvalg over mine faste legekammerater, som du læse lidt mere om:

 

Claus Lillevang

Fotograf (Billeder & Film)

Batman har Robin, jeg har Claus – eller omvendt, hvis du spørger ham. Claus Lillevang er en af de mest veletablerede erhvervsfotografer i landet, hvilket skyldes hans talent, erfaring og samarbejdsvilje.

Han er min wingman på alle filmproduktioner, og til trods for at vi har arbejdet sammen på rigtig, rigtig mange produktioner nu, så er det altid samme sprudlende engagement, drive og effektivitet, jeg møder hos Claus.

Med en baggrund som soldat har han en militærisk disciplin til sit arbejde, og formår at holde hovedet koldt i de mest pressede situationer. Han er en mand, som ikke hviler på laurbærrene, og konstant udvikler sig.

På vores fælles referenceliste tæller kunder som MASH, Uhrenholt, Tektrol, Fonden for Entreprenørskab og meget, meget mere.

Berit Vandsø

Tekstforfatter & projektleder

Berit er en hård banan, når det kommer til at bryde selv den mest tørre lovsamlingsartikel til en indbydende profiltekst. Med mere end 15 års erfaring med kommunikation og effektive markedsføringstekster har hun udviklet sit eget tekniske snilde til at danne formuleringer, der sælger.

Hun kan tage ansvar for det store overblik på større projekter, både hvad angår indhold, økonomi og indgåede aftaler om deadlines. Med Berit på posten som projektleder er jeg 100% tryg, og jeg har stadig aldrig haft grund til at være andet.

Berit er hårdtarbejdende, har forståelse for at danne sig et helhedsindtryk og mestrer at trylle med sproget.