Testimonials

Morten Have - Direktør, Nobly: Vi havde behov for at få "visket tavlen ren" og få udviklet helt nyt firmanavn, grafisk identitet og website, som afspejlede det sted, vores virksomhed er i dag. Vi arbejder med kvalificeret rådgivning og avancerede IT-løsninger, og havde brug for en knivskarp profil, som understøttede dette på en designmæssigt lækker måde. Sebastian Kerdil fangede lynhurtigt vores ønsker og virksomhedens DNA, og præsenterede os for et univers, som sad lige i skabet første gang. Vi er blevet udfordret på former og farver undervejs, men vi har følt os i sikre hænder gennem hele processen, og er 110% tilfredse med resultatet. Vi kan kun anbefale Sebastian Kerdil og hans team som samarbejdspartner når virksomhedens identitet skal bøjes i neon.

Cliff Skøtt - Medejer, FSU: Vi har haft fornøjelsen af at benytte Sebastian i forbindelse med opbygningen af vores nye hjemmeside. Sebastian har været helt fantastisk i forløbet, både før, under og efter.Han har været rigtig god til at lytte og derefter komme med et udspil til layoutet. Sebastian har også lavet vores nye logo samt deko af vores biler. Så Vi fra FSU kan kun sige mange tak for et professionelt samarbejde, og sender de bedste anbefalinger herfra!

Lisette Lykke Hansen - Head of e-commerce, FTZ: Jeg har arbejdet sammen med Sebastian igennem de sidste 20 år omkring mange projekter. Han er en fantastisk kreativ person, og han har altid kunne levere en grafisk løsning, der sidder lige i skabet. Uanset om det har været logo, komplet designmanual eller blot et julekort. Han har sans for at gøre løsningen kundespecifik og tilpasset netop den aktuelle situation, ligesom han altid gør det på et realistisk niveau og så det kan implementeres. Så er gang på gang vendt tilbage til ham.  Samtidig er han en rar gut, hvilket jo ikke trækker ned :-) Jeg kan absolut give Sebastian min bedste anbefaling!

Thomas Conradsen - Indehaver - Jacon Biler: skerdil har lavet vores to sidste hjemmesider. Det har helt igennem været en professionel og ikke mindst kreativ proces. Den opstillede økonomi og leveringstid på arbejdet, har altid passet uden afvigelser. Vi har altid satset på, at have en af de bedste hjemmesider indenfor vores branche og det synes vi er lykkedes. skerdil skal helt sikkert lave vores næste hjemmeside.

Lasse Due Høyer - Direktør, Djapp Music: Da jeg længe havde gået og rodet med min store hobby inden for Dj og udlejning af lyd udstyr, besluttede jeg mig for at lave en hjemmeside som skulle udvikle min interesse til noget forhåbentligt større. Som så mange andre forsøgt jeg mig med diverse “gør det selv” sider, da pengene ikke var så store.

Efter adskillige forsøg blev jeg foreslået Sebastian Kerdil.. mine overvejelser var store da jeg pludselig skulle tage springet og lade andre udvikle siden, samt lave et logo som for mig var ret betydningsfuldt - jeg blev senere inviteret til et gennemgangsmøde da materialet var klar, og jeg var super spændt :-). 

Jeg kan kun anbefale “skerdil” som samarbejdspartner, det har været super professionelt og der er en rød tråd gennem hele det stykke arbejde der er lavet! desuden har døren stået åben for små tilrettelser og ændringer. Jeg føler at han har imødekommet mit behov, og har ramt ligt den type hjemmeside jeg havde håbet på.

Jan Hansen - Direktør, Konceptrengøring ApS:
Jeg har brugt Sebastian i 6 år til at lave alt konceptrengørings materiale lige fra hjemmeside til præsentationsvideo, tryksager, bildekoration, og over til etiketter.

Sebastian levere altid til den aftalte tid, også evner han at få det budskab ud så det passer til Konceptrengøring, og den måde vi arbejder på.

Anne Dorthe - Online Marketing Coordinator, PLUM A/S: 
skerdil var hyret til at lave webdesign til vores nye informationssite og var med på opgaven fra ide-fase, over layout og til korrektur. Han viste sig at være et godt valg og var en både kompetent, som kreativ samarbejdspartner, der både var klar i spyttet omkring designet, omhyggelig og meget engageret i opgaven. Jeg kan med ro i sindet anbefale ham til lignende opgaver og ville ikke tøve med at engagere ham igen.

Rasmus Dahlberg, Forfatter: “Efter mange år i bogbranchen fandt jeg hos skerdil for første gang en designer, som i første omgang forstod, hvad jeg ville udtrykke med omslagene, da vi skulle lancere en paperbackudgave af romanerne i spændingsserien PLAN B. Normalt skal der MANGE forslag på bordet, før man som forlægger er bare nogenlunde tilfreds. Her sad den i skabet i første hug.”

High on Life: Med stor succes har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Sebastian fra ’skerdil digital arts’ siden 2007. Han har bl.a. designet og opsat mine fire bøger: High on Juice, High on Smoothies, Juice - det flydende guld samt Super Simpel Sundhed. Lige meget hvilken opgave jeg giver Sebastian, er han flexibel, omhyggelig og med på beatet. Derudover har han præcision som et gammelt schweizisk urværk, og besidder en fantastisk evne til at ’trylle plet’ med grafisk udtryk og design – hver gang.
Se frem til mange flere ordre fra os!

Serviteur A/S: Serviteur har fået ny indpakning. Efter mange år med samme logo træf vi beslutningen om at udføre et facelift på vores profil. Der er med tiden kommet nye medier til samtidig med at vi gerne ville sikre at vore corporate identity udstråler de værdier og målsætninger vi hverdag arbejder for og efter. Skandinavisk enkelthed, innovation, kvalitet og design er grundstenene i den nye profil.

skerdil løste opgaven med bravur. Sebastian ramte præcis det vi gik og sukkede efter. Der findes ingen facit på et logo - man ved ikke hvornår det er rigtigt eller forkert, men denne løsning føltes fuldt ud rigtigt. Opgaven blev udført med respekt for vores stolte gamle firma der nu har fået et moderne og tidssvarende udtryk. Tak

Kildemoes A/S: Vi bruger skerdil til mange forskelligartede opgaver – lige fra brochurer, til webdesign, produkt-grafik og diverse ad hoc opgaver – og er aldrig blevet skuffet over hverken kreativitet eller kvalitet i det udførte arbejde. Samtidig påskønner vi den fleksibilitet, som ind i mellem kan være nødvendig – og ikke mindst Sebastian’s smittende humør, der gør samarbejdet sjovt og inspirerende.