Testimonials

 

Maria Lee Winther - Autorola Solutions
”Jeg har i Autorola regi arbejdet sammen med Sebastian flere gange, på flere forskellige projekter med forskellige formål.
Det er der en grund til: Jeg kan simpelthen lide at arbejde sammen med ham. Både på de detaljerede produktfoldere, fact sheets, præsentationsskabeloner og senest på vores nye produktvideo.

På det faglige plan besidder han en kompetence og ægte interesse indenfor hans fag, som jeg ser ham sætte i spil med en sådan kvalitet i arbejdet, at jeg efter hvert projekt ved, at han har været det rette valg.

Fem skarpe ord på Sebastian: Idérig, kreativ (selvfølgelig), lyttende, eksekverende og virkelig, virkelig dygtig. Hans personlighed er fyldt med godt humør, humor og omgængelighed – og fokus.
Tak Sebastian.”

_ _ _
Erik B. Jørgensen - Eventyrer, forfatter og foredragsholder
Jeg har arbejdet sammen med Sebastian Kerdil omkring udviklingen af et TV-stramning udsendelse/koncept. Sebastian har været meget dygtig til at skabe et grafiskudstyk og et godt design der kunne støtte op omkring omtale, PR, hjemmeside og billeder.
 
Alt det er gået igen, under Sebastian’s klipning og færdiggørelse af det afsnit 1, af “Kom ud i Vildmarken”, der til fulde ligner en dyr produktion, selv om vi kun har været 3 mand omkring hele produktion.
 
Kan kun anbefale Sebastian’s evner hvis du skal have lave film og grafiskarbejde.

_ _ _
Molly Franch Fletcher / Managing Director - inPlanning
Jeg fik anbefalet Sebastian Kerdil af min gode samarbejdspartner gennem mange år, fotograf Claus Lillevang. Vi havde haft kontakt med et par bureauer, som desværre ikke havde knækket koden med at forstå vores ønsker og behov.

Men så mødte vi Sebastian, og koden blev knækket! Sebastian har drive og en passion for sit fag, som man tydeligt både ser og mærker. Sebastian har de sidste par måneder fungeret som en fantastisk sparringspartner og han har en STOR ære i, at vi kom i mål med vores projekt.

Sebastian har lavet design til inPlannings website, animationsfilm og nyt logo og identitet. Kan kun anbefale Sebastian… han har styr på sit kram, har god humor og så leverer han et SUPER produkt til aftalt tid og pris.

Tak Sebastian, vi ringer til dig igen næste gang

_ _ _
Kenneth H. Jensen - COO - FlexyBox
Hej Sebastian, Nu hvor vi er færdige med det hele, vil jeg lige huske at sige TAK for et super fedt samarbejde de sidste par måneder!

Du har udfordret os big time, på vores holdninger og med det nuværende design – præcis som vi ønskede det. Vi er super tilfredse med resultatet, både med hjemmesiden og de øvrige opgaver du har løst for os.

Jeg må indrømme vi i starten overvejede et stort designbureau, men det havde da været totalt spild af penge. Lækkert at kunne få et top resultat, uden at bruge penge på en masse ligegyldigt fluff! Vi snakkes ved!

_ _ _
Lars Landry Lynge - Leder af Sport & Event - Fredericia Kommune
Efter anbefaling har vi brugt skerdil som designer på vores nye hjemmesider samt skiltning. Sebastian har en god evne til at fange hvad behovet er og derefter komme med fede løsninger med brugeren i fokus.

Vi har været/er glade for et effektivt og inspirerende samarbejde

_ _ _
Mikkel Glahn - Partner & Marketing Manager
Copenhagen Concepts Aps har haft fornøjelsen af at starte et samarbejde op med skerdil og fotograf Claus Lillevang gennem det sidste år. Opgaverne har været forskellige men udførelsen var den samme, TIDEN og KVALITETEN var NØGLEN.

Tilgangen til opgaverne er både analyserende og innovative, nye vinkler findes så der hele vejen, arbejdes proaktivt mod et mere effektivt forløb. Begge leverandører skerdil og fotograf Claus Lillevang bidrager til enhver tid positivt til et godt arbejdsmiljø mesteren har altid et smil på læben. Det er ikke alle og især os der forstå sig på video og film, men kommunikationen mellem parterne er så afgørende at vi følte os sikre og trygge i det arbejde de udførte.

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger og håber på et langt samarbejde med både Sebastian Kerdil og fotograf Claus Lillevang.​

_ _ _
Merete Landry Lynge - Lauge Food Selection
Vi kontaktede Sebastian, da vi havde brug for et sæt nye øjne på denne opgave. Drikkevarer var for os en helt ny kategori, og vi skulle ligesom starte lidt forfra.

Sebastian hjalp os med at sætte ord på hvad det var vi gerne ville ”fortælle” igennem designet. Processen var egentligt meget hurtig – fælles fandt vi hurtigt retningen for projektet og fik sat nogle billeder på vores ord. Kort tid efter kom Sebastian retur med første udkast, der rummede lige netop den stemning vi ledte efter. Derefter legede vi lidt med farve valget og så var vi faktisk på plads. Sebastian var både kreativ og kommercielt tænkende og virkelig hjælpsom i forbindelse med aflevering til print etc.

skerdil får klart vores anbefaling og vi ser frem til næste projekt med Sebastian.

_ _ _
Morten Have - Direktør, Nobly: 
Vi havde behov for at få "visket tavlen ren" og få udviklet helt nyt firmanavn, grafisk identitet og website, som afspejlede det sted, vores virksomhed er i dag. Vi arbejder med kvalificeret rådgivning og avancerede IT-løsninger, og havde brug for en knivskarp profil, som understøttede dette på en designmæssigt lækker måde. Sebastian Kerdil fangede lynhurtigt vores ønsker og virksomhedens DNA, og præsenterede os for et univers, som sad lige i skabet første gang. Vi er blevet udfordret på former og farver undervejs, men vi har følt os i sikre hænder gennem hele processen, og er 110% tilfredse med resultatet. Vi kan kun anbefale Sebastian Kerdil og hans team som samarbejdspartner når virksomhedens identitet skal bøjes i neon.

_ _ _
Cliff Skøtt - Medejer, FSU:

Vi har haft fornøjelsen af at benytte Sebastian i forbindelse med opbygningen af vores nye hjemmeside. Sebastian har været helt fantastisk i forløbet, både før, under og efter.Han har været rigtig god til at lytte og derefter komme med et udspil til layoutet. Sebastian har også lavet vores nye logo samt deko af vores biler. Så Vi fra FSU kan kun sige mange tak for et professionelt samarbejde, og sender de bedste anbefalinger herfra!

_ _ _
Lisette Lykke Hansen
: 
Jeg har arbejdet sammen med Sebastian igennem de sidste 20 år omkring mange projekter. Han er en fantastisk kreativ person, og han har altid kunne levere en grafisk løsning, der sidder lige i skabet. Uanset om det har været logo, komplet designmanual eller blot et julekort. Han har sans for at gøre løsningen kundespecifik og tilpasset netop den aktuelle situation, ligesom han altid gør det på et realistisk niveau og så det kan implementeres. Så er gang på gang vendt tilbage til ham.  Samtidig er han en rar gut, hvilket jo ikke trækker ned :-) Jeg kan absolut give Sebastian min bedste anbefaling!

_ _ _
Thomas Conradsen - Indehaver - Jacon Biler:

skerdil har lavet vores to sidste hjemmesider. Det har helt igennem været en professionel og ikke mindst kreativ proces. Den opstillede økonomi og leveringstid på arbejdet, har altid passet uden afvigelser. Vi har altid satset på, at have en af de bedste hjemmesider indenfor vores branche og det synes vi er lykkedes. skerdil skal helt sikkert lave vores næste hjemmeside.

_ _ _
Lasse Due Høyer
- Direktør, Djapp Music:
 
Da jeg længe havde gået og rodet med min store hobby inden for Dj og udlejning af lyd udstyr, besluttede jeg mig for at lave en hjemmeside som skulle udvikle min interesse til noget forhåbentligt større. Som så mange andre forsøgt jeg mig med diverse “gør det selv” sider, da pengene ikke var så store.

Efter adskillige forsøg blev jeg foreslået Sebastian Kerdil.. mine overvejelser var store da jeg pludselig skulle tage springet og lade andre udvikle siden, samt lave et logo som for mig var ret betydningsfuldt - jeg blev senere inviteret til et gennemgangsmøde da materialet var klar, og jeg var super spændt :-). 

Jeg kan kun anbefale “skerdil” som samarbejdspartner, det har været super professionelt og der er en rød tråd gennem hele det stykke arbejde der er lavet! desuden har døren stået åben for små tilrettelser og ændringer. Jeg føler at han har imødekommet mit behov, og har ramt ligt den type hjemmeside jeg havde håbet på.

_ _ _
Jan Hansen - Direktør, Konceptrengøring ApS: 
Jeg har brugt Sebastian i mange år til at lave alt Koncept Rengørings materiale lige fra hjemmeside til præsentationsvideo, tryksager, bil dekoration, og over til etiketter.

Sebastian levere altid til den aftalte tid, også evner han at få det budskab ud så det passer til Konceptrengøring, og den måde vi arbejder på.

_ _ _
PLUM A/S: 
skerdil var hyret til at lave webdesign til vores nye informationssite og var med på opgaven fra ide-fase, over layout og til korrektur. Han viste sig at være et godt valg og var en både kompetent, som kreativ samarbejdspartner, der både var klar i spyttet omkring designet, omhyggelig og meget engageret i opgaven. Jeg kan med ro i sindet anbefale ham til lignende opgaver og ville ikke tøve med at engagere ham igen.

_ _ _
Rasmus Dahlberg, Forfatter:
“Efter mange år i bogbranchen fandt jeg hos skerdil for første gang en designer, som i første omgang forstod, hvad jeg ville udtrykke med omslagene, da vi skulle lancere en paperbackudgave af romanerne i spændingsserien PLAN B. Normalt skal der MANGE forslag på bordet, før man som forlægger er bare nogenlunde tilfreds. Her sad den i skabet i første hug.”