3 små film med inspiration
i TV-serier fra 70'erne

Da det gamle in-sted igennem 90 år, Franck A genåbnede i Odense efter 5 år laaaaange som Jensens Bøfhus, fik The A team fra MASH Odense en idé. De ønskede at lave en lille serie film med en kærlig "Welcome Back" outro til netop Franck A.

Min wingman Claus Lillevang og jeg fik opgaven. Det blev til 3 korte film der skulle præsenterer de 3 hoveder der dagligt styrer slagets gang på MASH Odense. The Chef, The Host og The Bartender. Filmene ses i bunden af denne case.

Kunde: MASH Odense

Jobbet bestod af:
Storyboard, Instruktion, Klipning, Color Correction & Lyd

Tak for samarbejdet til:
Fotograf Claus Lillevang (www.clauslillevang.dk), der udover at bringe MASH til bordet, også stod for at få alt film i kassen

Copenhagen Concepts Aps har haft fornøjelsen af at starte et samarbejde op med skerdil og fotograf Claus Lillevang gennem det sidste år. Opgaverne har været forskellige men udførelsen var den samme, TIDEN og KVALITETEN var NØGLEN.

Tilgangen til opgaverne er både analyserende og innovative, nye vinkler findes så der hele vejen, arbejdes proaktivt mod et mere effektivt forløb. Begge leverandører skerdil og fotograf Claus Lillevang bidrager til enhver tid positivt til et godt arbejdsmiljø mesteren har altid et smil på læben. Det er ikke alle og især os der forstå sig på video og film, men kommunikationen mellem parterne er så afgørende at vi følte os sikre og trygge i det arbejde de udførte. 

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger og håber på et langt samarbejde med både Sebastian Kerdil og fotograf Claus Lillevang.​

Mikkel Glahn - Partner & Marketing Manager