Redesign af grafiske identiteter er bare fedt.

Det der startede med en sjov udfordring endte med den fulde makeover. For nogle år siden kontaktede Autorola mig, da de var brændt inde med et logo der var rentegnet i Photoshop, og dermed kun fandtes som pixelgrafik. Der var skepsis omkring hvorvidt det overhovedet kunne lade sig gøre at lave lyseffekterne i vector. Det lykkedes (hvis jeg selv skal sige det) ret godt, og kunden var super glad.

Så gik tiden og med den kom flatdesign bølgen. Pludselig skulle alt være rene farver og forløb var/er glemt for en tid. Dette resulterede i endnu et af de dejlige opkald fra Autorola. Denne gang med ønsket om at jeg skulle redesigne et lysere og mere indbydende look til deres INDICATA.

Efterfølgende kom der også en forklarende film ind i "ordrebakken" - Se denne i bunden af casen


Herunder ses det samlede resultat.

Kunde: Autorola A/S

Jobbet bestod af:
Redesign af grafisk identitet, samt udvikling af præsentationsfilm til deres website

It has been an absolute pleasure working with Sebastian. Throughout all our projects together, he has been highly responsive and shown exceptional professionalism. His creativity and ability to deliver on our creative brief has been outstanding. He understood our brand and delivered high quality work on time, every time. I highly recommend Sebastian.

Lucy Stephen Leifgen - Global Marketing Manager – INDICATA